Restaurant ved søerne

De 10 bedste restauranter i nærheden af Dronning Louises Bro

Restauranter i nærheden af Dronning Louises Bro · Jakobsens Pita · Sliders – Noerrebro · Social · Roberta · Ravnsborg Kitchen & Bar · Halifax Nørrebro · Zaggis Cafe.

Livingstone | Autentisk restaurant ved søerne i København

8. dec. 2021 — En prominent ejerskare er gået sammen og åbnet restaurant Lago ved Søerne i København, hvor mad og drikke afhænger af sæsonen og de ansattes …

På Livingstone (restaurant København) bestil vores farverige og forskellige brunch, frokost eller middag og nyd samtidig den smukke udsigt over søerne.

La Pausa – din nye ven ved søerne – LoveCopenhagen

En ta’ selv bords restaurant i København, der fokuserer på minimering af madspild. Altid noget for enhver smag med det grønne køkken i fokus.

Københavnerne har fået en ny solbeskinnet café lige ved Søerne. Hos La Pausa kan du nyde lækker vin, velsmagende småretter og nyde den smukke udsigt >>

Supersimpel og uforudsigelig restaurant er åbnet ved søerne

Supersimpel og uforudsigelig restaurant er åbnet ved søerne | kobenhavnliv.dk

I dag åbner en ny restaurant med udsigt til Peblinge Sø, hvor kan du pimpe naturvin, gnaske friterede grøntsager og bunde østers i uhøjtidelige omgivelser.

Café i København N | Hyggelige omgivelser

5 gode restauranter på Nørrebro – Spiseliv

5 gode restauranter på Nørrebro

Restauranter Nørrebro inden turen går til Nørrebro teater. tyrkisk, spansk, fransk mad på restauranter, cafeer og vinbar. inspiration, book bord, tilbud

Søpromenaden

frokost restaurant på østerbro

Food Club | Tag selv bord-restaurant i København med fokus …

Food Club | Tag selv bord-restaurant i København med fokus på mindre madspild

En ta’ selv bords restaurant i København, der fokuserer på minimering af madspild. Altid noget for enhver smag med det grønne køkken i fokus.

Restaurant Gemini åbner ved Planetarium i København

Selvom han oprindeligt kommer fra en branche med nogle flere jakkesæt og slips, så er der altså noget Bjarke Just kan finde ud af – og det er at åbne restauranter i København.

De bedste restauranter på Østerbro med 1/3 skåret af prisen

Østerbro er et af de mest attraktive områder i København med grønne åndehuller, brede boulevarder og rolig atmosfære. I d…

Keywords: restaurant ved søerne, restaurant søerne