Forbedr akustikken på kontoret med skærmvægge

Et åbent kontor kommer med mange fordele. Eksempelvis kan det være med til at forbedre samarbejdet og få en større følelse af fællesskab, da fysiske barrierer bliver fjernet og der i stedet tilskyndes ansigt-til-ansigt interaktion. 

Men der er heller ingen tvivl om, at åbne kontorer kommer med nogle ulemper. Et åbent kontor kan skabe flere udfordringer for medarbejderne, hvorfor det er vigtigt, at sådan et kontor indrettes på den helt rigtige måde. Du kan for eksempel gøre brug af skærmvægge på kontoret.

Derfor bør du få skærmvægge på et åbent kontor

Pr. definition har et åbent kontor udfordringer med akustikken. Det er ikke hensigtsmæssigt for dem, der arbejder på kontoret. Heldigvis findes der løsninger på dette problem. Det er nemlig muligt at gøre brug af en skærmvæg kontor for at forbedre akustikken. På et større åbent kontor er der naturligvis brug for flere end blot en enkelt skærmvæg.

Når der bruges akustiske skærmvægge, bliver forstyrrende tale udvisket, hvilket er et stort plus. Derudover er det en fordel at vælge flytbare skærmvægge. Det skaber en meget fleksibel og dynamisk indretning, da det er muligt at flytte rundt på skærmvæggene alt efter ønske og behov. Dette er altså perfekt for et kontor, der har brug for denne mulighed.

Find akustiske skærmvægge online

Er du på udkig efter akustiske skærmvægge til dit kontor, kan du kigge efter dem online. Her kan du eksempelvis finde skærmvægge i en høj kvalitet hos Grape. Grape er et dansk designstudie etableret i 2005.