Hvilken plotter skal jeg vælge?

Lige meget om du er ingeniør, grafiker eller arkitekt, så har du højst sandsynligt brug for at printe store papirformater. Det kan også være, at der er en anden grund til, at du har brug for dette. I så fald skal du have fingrene i en plotter. Men hvilken plotter skal du vælge? Det kan du læse mere om her.

Vælg den bedste plotterprinter for dig

Når du er på udkig efter en plotter, er det en god idé at tænke over, hvad du har af ønsker og behov. Her er nogle faktorer, som du bør overveje, når du er på jagt efter den rigtige plotter for dig:

  • Papirtype
  • Printstørrelse
  • Indbyggede funktioner

Når det kommer til papirtype, bør du tænke over hvilke papirtyper, som plotteren skal kunne printe ud i. Det kan være, at du har en specifik præference i forhold til dette. Eksempelvis kan det være, at plotteren skal kunne printe på enten satin, mat eller selvklæbende plotterpapir.

I forbindelse med printstørrelse er det en fordel at købe en plotter, der kan udskrive i A1 eller A2, hvis det er det, som du har brug for. 

Sidst men ikke mindst bør du tænke over, om du ønsker, at plotteren skal have en eller flere specifikke funktioner. Det kan være alt lige fra en indbygget skærefunktion til en opsamlerfunktion. Det er helt op til dig og dine behov til en plotter. I og med at der findes et godt udvalg af plottere på markedet, kan du uden tvivl finde den helt rigtige for dig.