Derfor bør du tage på et kursus i Power BI

Arbejder du med Business Intelligence i Power BI, eller er du interesseret i at lære det? Så er det værd at overveje at tage på et kursus i Power BI. På sådan et kursus kan du nemlig få en masse brugbar viden, som vil være meget nyttigt for dig. Læs med videre her.

Fordele ved at tage på et kursus i Power BI

På et Power BI kursus kan du lære, hvordan du omsætter komplicerede data til overskuelige resultater. Dette kan være en rigtig god ting for en del forskellige virksomheder. 

Du kommer til at lære, hvordan du arbejder effektivt i Power BI Desktop, mens du også bliver præsenteret for Power BI Cloud Service og DAX. På den måde kan du nemt modellere dine data og kombinere en række forskellige datakilder, hvis det er nødvendigt.

Du får ydermere praktisk erfaring, når det kommer til at beregne kolonner og measures med DAX. Samtidigt lærer du at arbejde med alt lige fra opsætning af interaktive rapporter og grafer til datamodellering og meget mere. Du kommer altså ikke til at gå hjem uden en masse viden, hvis du tager på et kursus i Power BI.

Sådan finder du et kursus i Power BI

Hvis du gerne vil på et kursus i Power BI, behøver du ikke lede længe efter det. For at finde et kursus kan du blot lave en hurtig søgning på nettet, og så kan du derefter finde frem til et kursus i nærheden af din bopæl eller arbejdsplads.