Gode råd til dig, der skal skrive SRP på gymnasiet

Når man på gymnasiet skal skrive den lange SRP, er det noget, som kan være hårdt. Her er der nemlig en masse arbejde, der skal laves, både når der kommer til skrivning, men også undersøgning af det emne, som man vælger. Læs videre her for at finde gode råd til, når denne opgave skal skrives. 

Print opgaven ud, når den skal læses igennem 

Når du skal skrive SRP, er det selvfølgelig vigtigt, at du læser den igennem nogle gange, når den er færdig. Her kan du blandt andet bruge tid på at rette diverse kommafejl og lignende, som skal ordnes, inden opgaven kan afleveres. 

Du kan med fordel printe din opgave ud, når du skal rette den. Så kan du nemlig understrege de ting, du vil ændre. Benyt her en mappe, som du kan have de mange papirer til at ligge i. Find eksempelvis tilbudsmapper her.

Lav en tidsplan, du kan følge 

Når man skal skrive en stor opgave som SRP, er det en stor fordel at lave en køreplan, som man kan følge. På den måde undgår man nemlig, at man pludselig kommer bagud, og derfor kommer under tidspres. 

Lav altså derfor en plan over, hvornår du ønsker at lave hvad angående opgaven, så du kan følge denne i processen. Dette kan også være med til at gøre skrivning af opgaven en smule mere overskuelig end ellers. Dette er altså gode råd til dig, der skal skrive SRP på gymnasiet.